ΗΠΑ: Φόνος κατά τη διάρκεια τηλεσυνομιλίας στο Zoom

  • May 23, 2020
  • Comments Off on ΗΠΑ: Φόνος κατά τη διάρκεια τηλεσυνομιλίας στο Zoom
ΗΠΑ: Φόνος κατά τη διάρκεια τηλεσυνομιλίας στο Zoom

Ένας 32χρονος Αμερικανός μαχαίρωσε θανάσιμα τον 72χρονο πατέρα του, ο οποίος εκείνη την ώρα συμμετείχε σε τηλεσυνεδρία στο Zoom. Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο φόνο που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας σε αυτή την πλατφόρμα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στην Κομητεία Σάφολκ, στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Ο 32χρονος Τόμας Σκάλι-Πάουερς σκότωσε τον πατέρα του, Ντουάιτ Πάουερς, το μεσημέρι της Πέμπτης στην πόλη του Άμιτιβιλ, στο Λονγκ Άιλαντ, πόλη που έχει γίνει γνωστή από την ομώνυμη ταινία τρόμου, που κυκλοφόρησε το 1979.

Οι μάρτυρες της πατροκτονίας ειδοποίησαν τις αρχές. Οι συμμετέχοντες στην τηλεσυνομιλία εκτιμάται ότι ήταν περίπου 20.

«Δεν ξέρουμε τι είδαν», δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Κέβιν Μπέιερ στην τοπική εφημερίδα Newsday. «Μόλις που τον είδαν να εξαφανίζεται από την οθόνη και στη συνέχεια τον άκουσαν να αναπνέει με δυσκολία».

Ο δράστης προσπάθησε να δραπετεύσει, όμως συνελήφθη από την αστυνομία κοντά στον τόπο του εγκλήματος και χρειάσθηκε να νοσηλευθεί για σύντομο διάστημα. Έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Παρασκευή και εντός της ημέρας θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τη δολοφονία.

Η πλατφόρμα Zoom αύξησε κατακόρυφα τον αριθμό των χρηστών της παγκοσμίως, μετά τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ert.gr

Αμερική, ΗΠΑΈνας 32χρονος Αμερικανός μαχαίρωσε θανάσιμα τον 72χρονο πατέρα του, ο οποίος εκείνη την ώρα συμμετείχε σε τηλεσυνεδρία στο Zoom. Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο φόνο που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας σε αυτή την πλατφόρμα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στην Κομητεία Σάφολκ, στα προάστια της Νέας Υόρκης. Ο 32χρονος Τόμας Σκάλι-Πάουερς σκότωσε τον πατέρα
www.ert.gr